Sierpleisters van het stukadoorsbedrijf uit
Rotterdam

Waarom kiezen voor sierpleister?

Sierpleister bestaat uit mortel die als afwerking en/of versiering op muren aangebracht kan  worden. De regelmatige structuur van de korrels in het sierpleister zorgt niet alleen voor een mooie wandafwerking, maar ook voor bescherming van de wanden tegen vocht.

Sierpleister is leverbaar in verschillende korrelgroottes waarmee u kunt kiezen voor een fijne of grove wandafwerking. Vaak variëren de korrels in grootte van 1 mm tot 6 mm. Daarnaast is het zo dat sierpleister leverbaar is in vele kleuren, dus u kunt bijna elke kleur sierpleister kiezen.

Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk levert sierpleister

Sierpleister aanbrengen als wandafwerking is een lastige klus. De gebruikte werktuigen en de hoeveelheid druk die wordt uitgeoefend, hebben beide invloed op het eindresultaat. Om de wandafwerking zo gelijkmatig mogelijk te krijgen, is het een aanrader om een stukadoorsbedrijf in te schakelen. Ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam levert sierpleister en zorgt voor u voor de gewenste wandafwerking, zo fijn of grof als u zelf wilt.

Hebt u interesse in sierpleister als wandafwerking dan kunt u contact opnemen met ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam. Wij kunnen u dan meer vertellen over de mogelijkheden van sierpleister als wandafwerking.

Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk verzorgt daarnaast ook nog de volgende werkzaamheden:

C.P. Groenendijk hét stukadoorsbedrijf voor sierpleisters uit
Rotterdam