Fijn schuurwerk in Rotterdam

Fijn schuurwerk
als wand- of plafondafwerking

Fijn schuurwerk is ideaal als wand- of plafondafwerking in een huis of kantoor, om zo bijvoorbeeld een warme sfeer of een chique uitstraling te creëren. Fijn schuurwerk is licht korrelig van structuur en wordt door een stukadoor afgewerkt met slagen. Hierdoor ontstaan er bepaalde patronen in het fijne schuurwerk die een warme en chique sfeer doen ontstaan.

Fijn schuurwerk
als wand- of plafondafwerking

Fijn schuurwerk is een manier om wanden en plafonds af te werken door schurende, ronddraaiende bewegingen te maken. Deze bewegingen zorgen dan ook voor het geheel unieke resultaat van de plafond- en wandafwerking. Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk kan voor u geheel unieke wanden en plafonds afwerken, zoals u dat wenst. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hele vlakke wandafwerking, maar u kunt er ook voor kiezen om de wandafwerking wat korreliger te laten zijn.

Voordelen van fijn schuurwerk​

Fijn schuurwerk kent enkele grote voordelen die het aantrekkelijk maken om voor deze manier van plafondafwerking te kiezen. Het grootste voordeel dat ons stukadoorsbedrijf kan noemen, is de unieke stijl die tot uiting kan worden gebracht. Een ander groot voordeel is dat fijn schuurwerk egaal opdroogt waardoor het niet meer overgeschilderd hoeft te worden door een stukadoor. Schuurwerk kan overigens in verschillende kleuren worden aangebracht. Bovendien neemt fijn schuurwerk vocht goed op, dus deze manier van wandafwerking is uitermate geschikt voor vochtige ruimten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van fijn schuurwerk? Neem dan vandaag nog contact op met ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam. Wij kunnen u dan meer vertellen over de mogelijke dienst die wij u kunnen leveren.

Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk verzorgt daarnaast ook nog de volgende werkzaamheden:

Fijn schuurwerk door Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk