Wand- en plafondafwerking in
Rotterdam

Wand- en plafondafwerking

Een goede wandafwerking en een goede plafondafwerking zijn van cruciaal belang om een huis of kantoor de juiste uitstraling te geven. Zowel wandafwerking als plafondafwerking zijn in vele varianten beschikbaar. Zo kunt u voor wandafwerking bijvoorbeeld kiezen voor vinylbehang of glasweefsel(behang). De wandafwerking wordt door ons zo uitgevoerd dat de wanden erna sausklaar zijn, de wanden worden namelijk glad en vlak opgeleverd.

Wand- en plafondafwerking

C.P. Groenendijk is een stukadoorsbedrijf dat verder gaat dan een willekeurige andere stukadoor. Wij kunnen namelijk ook uw wanden en plafonds verven in de door u gewenste kleur. Dit doen wij met onze Airless latex spuitmachine die het verven van wanden en plafonds erg eenvoudig maakt. Dus naast wandafwerking en plafondafwerking kunt u ook bij ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam terecht voor het verven van wanden en plafonds.

Hebt u interesse in wandafwerking of plafondafwerking, neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk te Rotterdam. Ook voor meer informatie over wanden en/of plafonds verven kunt u ons bellen.

Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk verzorgt daarnaast ook nog de volgende werkzaamheden:

Stukadoorsbedrijf nodig voor wand- en plafondafwerking in Rotterdam?